Tibetaanse schapenvachten zijn ontzettend zacht en dus heerlijk om op te zitten. De prachtige volle krul maakt het een fantastisch item om een warme sfeer te creëren in je interieur. De grijze schapenvacht is geschikt voor op een stoel, op de bank en ook op de vloer als vloerkleed. De krullende haren zijn heerlijk zacht en zijn ook geschikt voor buiten! Bijvoorbeeld in de tuinstoel of op de loungeset.
Schapenvachten verlichten gewrichtspijn en voorkomen doorzitten op een bank of stoel. Ook als vloerkleed is een schapenvacht grijs heerlijk. Stel je voor dat je uit bed stapt en er op de vloer van je slaapkamer een heerlijk zacht kleed van Tibetaans schapenvacht ligt. Dan stap je écht niet met je verkeerde been uit bed!
Waar je de schapenvacht ook gebruikt, het zorgt altijd voor een extra knus en warm uiterlijk in je interieur.
Ben je overtuigd en zoek je nog iets leuks dat bij deze grijze Tibetaanse schapenvacht past? Dan hebben wij ook nog prachtige zachte kussens met krulvacht voor je!
Ben je benieuwd waar onze grijze vachten vandaan komen? Lees dan snel verder. Onze schapenvachten zijn een restproduct van de vleesindustrie en worden gelooid in de enig overgebleven schapenvachtenlooierij van Nederland. Onze looiers kopen de schapenvachten rechtstreeks uit het slachthuis, waarna er een uiterst duurzaam proces begint. Van wassen tot wringen en van snijden tot kammen. Dit hele proces gebeurt in Europese looierijen welke moeten voldoen aan strenge eisen van de Europese Unie. Door deze regels te volgen komen we na veel ambachtelijk handwerk uit bij de duurzame en milieuvriendelijke schapenvacht in uw huiskamer. De schapenvacht is een ecologisch product, dit houdt in dat er geen gebruik is gemaakt van schadelijke looistoffen, additieven of methoden in één van de processen. Meer weten over het looiproces? Lees dan onze blogpost: Hoe werkt het looiproces?
Een Tibetaans schapenvacht grijs is goed te onderhouden met de wolkam. Kam het éénmaal in de twee weken of klop het geregeld uit. Je kunt de vacht ook stofzuigen, doe dit dan wel op de laagste zuigstand met de richting van de haren mee.
Wil je weten hoe je jouw schapenvacht het beste kunt onderhouden? Lees dan onze blogpost: Hoe onderhoud ik mijn schapenvacht?